Preview - 15.kolo

27.11.2011 18:15

O titulu je již rozhodnuto, půjde jen o to jak se týmy poskládají za Raptory - V posledním kole se mistři utkají s "věčným" rivalem, avšak dnes již značně vyhořelým, s PodboBulls - Gladiátoři vyzvou Santos, ani výhra na 4. Ručičky stačit nebude - Aca se utká s Drýmem, pokud vyhraje vystřídá ho na 6. pozici - o tu bude na dálku bojovat ve svém zápase s Hurikány, i Cheza - Ručičky útočí na historický bronz - odrazí Powa nápor Ručiček a dojde si nakonec pro stříbro ??? - Barborka nechce skončit poslední

Závěrečné 15.kolo podzimní části UL roku 2011 je tady. Sezona utekla jak voda a je čas pomalu rekapitulovat. Poprvé se hrálo s vůbec největším počtem účastníků. Celkem 15 týmů je absolutní rekord dosavadních ročníků UL. Liga zaznamenala od svého vzniku ohromný rozmach a nevídanou expanzi. Je s podivem, kde se všichni ti hráči a týmy v Podbořanech (a okolí - Liběšovice) vůbec berou :D ... A ikdyž to pro mnohé dopadlo opětovným a obrovským zklamáním, že opět a zas (proboha proč) vyhráli nenávidění Raptoři, bylo to letos asi nejhezčí a nejdramatičtěší klání jaké nám UL kdy nabídla a celé Podbořany  kdy viděly. A mohou si směle gratulovat všechny týmy, neboť jest to zásluha všech zúčastněných.... Pánové, díky Vám všem !!!

I v 15. kole půjde o hodně. V sázce jsou ještě "dva cenné kovy" o které se svedou buďto přímé střety, či boje na dálku. O stříbro se přímo utkají Powa s Grafem. Ať už souboj dopadne jakkoli pro obě mužstva to bude historický úspěch a jasný postup vzhůru. Powa na podzim nikdy neatakovala medailové pozice. O jarním čtvrfinálovém prokletí ví všichni už dávno. Grafo loni na podzim, ve své první sezoně v UL, skončilo na 6.místě. Na jaře skončilo na štítu nenáviděných Raptorů, také už ve čtvrtfinále, proto i pro Liběšovice bude medaile historickým a absolutně nejlepším umístěním v dosavadní historii. Ale ... Grafo už má jistou medaily, a to bronzovou. Když totiž prohraje s Powou, bodově se oba týmy srovnají a pro Powu rozhodně vzájemný zápas. Na Grafo se však už nemůžou dotáhnout 4. Ručičky. Jinak na tom je ovšem Powa. Ta musí, pokud chce těžit stříbro, bezpodmínečně vyhrát za 3 body. Ale pozor, Ručičky na ní ztrácí pouhý bod. A vzájemný zápas hovoří pro Ručičky. Navíc Ručičky čekají "prodejní" Predátoři. Ti možná čekají z které strany co přilétne, či připluje a kde se co urodí. Každopádně sami mohou klesnout až na 11. příčku. "O hodně" půjde také v souboji mezi Academicou a DrýmTýmem. Do tohoto souboje se na dálku přimíchává i Cheza, tu čeká souboj s nevyzpytatelnými hurikány. Ikdyž ohledně nich se nabízí otázka, sejdou se??? Barborka se v utkání s Vlčáky bude snažit opustit poslední místo a přenechat ho Santosu. Ten má poněkud těžšího soupeře, Gladiátory.

Program posledního 15.kola UL          kurzy

10:00 Gladiátoři - Santos         1.16   6.50  12.00                                                          

10:35 PodboBulls - Raptors     10.50  5.00   1.22                                                             

11:10 Academica - DrýmTým   2.55   3.00   2.65                                                                                       

11:45 Predátoři - Ručičky       2.75   3.20   2.30                                                                       

12:20 Barborka - Vlčáci         2.00   3.20   3.35                                                          

12:55 Powa - Grafo              3.00   3.20   2.15                                                                             

13:30 Cheza - Hurricanes       1.65   3.40   4.70

 

 

Zpět

Vyhledávání

© Unio liga 2009 - 2014