Rozhovor s managerem ...PodboBulls

13.02.2012 17:11

O ambicích i o snech, o propadáku a nejhorším umístění v historii klubu, o posilách i o vnitřní síle mužstva a hlavně o víře, jsme si povídali s managerem PodboBulls, Jardou Lefnerem, kterému přátelé neřeknou jinak než Hyena Kulich. Známe se dlouho a něco jsme spolu nahráli, často se špičkujeme a nencháme jeden na druhém nit suchou. Tento rozhovor však vznikl v seriózní a přátelské atmosféře, přímo až s intelektuálním nádechem vysoké úrovně. Jarda mluvil klidně, rozumně, ale otevřeně a bez tradiční "bullsácké nabubřelosti"....

Myslíš, že se letos na jaře zastaví ten propad Bulls ??? Rok od roku končíte hůře a v tabulce klesáte stále hlouběji ....

Tahle sezona bude průlomová. Cítím to. Já vím, že to od nás slýcháte každý rok, ale věřím, musím, jinak by ani nemělo cenu tým přihlašovat. Co by byla UL bez PodboBulls ? Nechyběla by tomu všemu pak šťáva ? Potřebujeme se navzájem. Patříme k 6-ti zakládajícím členům, pořád jsme "korunní princ" UL a musí se s náma počítat. Loňská sezona se nepovedla, souhlasím, ale věřím, že jsem se už odrazili ode dna a že níže už nepůjdem. Horší už nebudem. Nesmíme. Letos na jaře se Bulls vrátí tam kam patří. Bude to náročné, to samozřejmě víme, známe sílu soupeřů a tu respektujeme, ale jsem přesvědčen, na 100%, že se o titul opět poperem.

Zlepší se vaše docházka ???

Opět jsem přesvědčen na 100%, že ano. Na soupisku dám jen toho, u koho budu mít záruku, že chodit bude. Některý z "hříšníků" možná dostane ještě šanci, ale většina týmu bude chodit pravidelně. Jsou tam nové tváře, posily. Musíme vzít takové hráče, kteří nám pomohou nejen herně, ale i psychicky. Stmelí to, ne rozloží.

Jak jste vyřešili vaší achillovu patu, post gólmana???

S radostí můžu oznámit, že tuto problematiku se nám podařilo konečně vyřešit a Bulls mají podepsanou brankářskou 1. Potěším všechny fanoušky, neboť na tento post počítáme s čarodějem Hankminátorem. Tím není nikdo jiný než Míša "Hero" Hank řečený Kraťas.

Ještě nějaké další doplnění kádru ??? Mluvil jsi o posilách...

Tak posily..... Něco máme rozjednané. 2,3 jména. Ale víš sám dobře jak to chodí... Všichni víme jaká je situace na "trhu"... Zboží je málo, dravců je hodně.... Takže zatím raději konkrétní nebudu. Ale slibuju, až se mi to podaří dotáhnout do konce, tak dám vědět.

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© Unio liga 2009 - 2014