Rozhovor s managerem ...FC Stebno

13.02.2012 09:26

V této rubrice se vám budu snažit zprostředkovat rozhovory postupně se všemi managery týmu naší Unio ligy. Ne vždy je ochota spolupráce ze strany oslovených na takové úrovni, aby daný rozhovor mohl vůbec vzniknout, proto raději neslibuji odpovědi od všech týmů.

Jako prvního managera z celé UL padla logicky volba na "šéfa" nováčkovského týmu FC Stebno. Právě jemu jsem položili pár otázek, které nám snad pomohou nahlédnout ještě více do zákulisí nového týmu a  zas o něco poodhalit roušku tajemství zahalující letošního nováčka Unio ligy. 

Co očekáváte od učinkování vašeho týmu v UL ???
  -> Vím,že v Unio Lize nastupuje hodně dobrých klasických fotbalistů,takže bych nechtěl předbíhat,ale určitě by jsme chtěli urvat pár bodů do tabulky a neudělat ostudu,jak herním projevem,tak chováním.

Jaké umístění by bylo pro váš tým v premiérové, nováčkovské sezoně, bráno jako úspěch?? Postup do play-off???
  -> Budeme nový tým. My nikoho neznáme,nikdo nezná nás. Myslím,že říkat,že by jsme chtěli jen sbírat zkušenosti a zahrát si fotbal je vzhledem k obsazenosti naší soupisky zbytečné. Jsem realista,ale rádi by jsme do předkola.

Jakou sílu podle vás má váš tým a kde se bude, podle vás v UL pohybovat ???
  -> O síle se nedá mluvit. Nikdy jsme na podobných rozměrech nehráli a spolu jsme kompletně taky nikdy nehráli,musíme se naučit hrát v určitém drilu,získat návyky pro rozměry hřiště UL. Doufám,že nebudeme na chvostu,že budeme důstojnými soupeři a že se vyhneme debaklům.

Máte mladý a perspektivní tým, počítáte s pravidelnou účastí v UL, stanete se stálým účastníkem bojů v UL????
  -> Tak určitě,máte pravdu. Máme mladé kluky a hlavně spoustu šikovných hráčů. Pro budoucí účast se musíme rozhodovat obezřetně,v první řadě ani nevíme jak to bude fungovat letos,nevíme jestli bude fungovat doprava,jestli budeme mít morálku dostavit se k zápasu včas a hlavně v počtu. Také nevíme,jak to bude příští rok vypadat,někomu by to mohlo zasahovat do harmonogramu,někdo by mohl ztratit chuť do fotbalu.. S časem přijdou fakta..

Zpět

Vyhledávání

© Unio liga 2009 - 2014