Rozhovor s managerem ...FC Powa

06.03.2012 14:04

  Jak se Powa oklepala z toho nepovedeného konce podzimní sezony ?

Oklepala...i přes ten hororový konec soutěže jsme si splnili cíl, kdy jsme na začátku říkali, že by jsme mohli skončit do 4. místa..To se nám povedlo ikdyž po průběhu soutěže to je pro nás zklamáním. Jsme ale dobrá parta, nikdo nikomu nic nevyčítal a vzali jsme to sportovně. Prohráli jsme si to sami a do nového ročníku půjdeme znovu odhodláni porvat se o lepší umístění.

  Co tě nezabije, to tě posílí....cítíte se silnější? Tudíž, myslíte si, že vám zkušenosti po nevydařené sezoně pomohou v té nadcházející ?

Doufáme, že toto pravidlo bude platit i pro nás a v nadcházejícím ročníku se to pozitivně projeví na konečném výsledku.
 

  Nějaké změny v kádru ? Posily ?

Co se týče změn, vyškrtli jsme lidi, kteří se neúčastnili zápasů a doplnili je lidmi, kteří doufám budou chodit. U Venc Kotrce to je samozřejmost, je to ostřílený, spolehlivý hráč Unio ligy a pro Standu Hrůzu to bude novinka. Je to ovšem kvalitní a zkušený fotbalista a tak nebude mít žádné problémy s adaptací.
 

  S jakým cílem vstupujete do jarních bojů a s jakým umístěním budete spokojeni, kam až chcete dojít?

Po loňské sezóně by jsme sami k sobě nebyli upřímní, kdyby jsme si kladli jiné cíle než skončit na předních příčkách. Pokud skončíme v první trojce, budeme spokojeni. Avšak až zápasy ukáží, jak na tom jsme.

Zpět

Vyhledávání

© Unio liga 2009 - 2014