IV.

18.10.2010 12:49

Posledním dílem se loučíme s naším seriálem .......před UNIO ligou....... A ještě jednou připomínáme otázky , které byli managerům položeny :

 
  S jakým cílem jdete do nové sezony podzim 2010 ?
  Jakých změn doznal váš kádr během letní pauzy, popř., jaké posily jste přivítaly ???
  Jaké vůbec bylo léto ve vašem týmu ????
  Jak se těšíte na změny v UNIO lize ??? A co jim říkáte????
 
 Vlad Draco Tépeš, balkánský šéf FK Raptors

1) Do nové sezóny jdeme s cílem obhájit naše pozice. Víme, že to bude těžké, protože jsme už vyhráli co se dá a hladoví soupeři na nás budou stále více a více dotírat. Udržet si několik let tak vysokou herní úroveň je obtížné. A upřímně, bavilo by vás být starší a starší a stále vyhrávat se stále mladšími a mladšími? Také máme právo na důchod! Kdo nás porazí!?

Je deset cen, deset trofejí. Všechny chceme získat, ale spokojeni budeme i se ziskem 5 cen.

"Dračí pohár" už máme a druhá dračí hlava by mohla dělat jen problémy. V "Managerovi podzimu" máme sice velké želízko v ohni, ale sezóna je dlouhá a i manager může nadělat řadu chyb. Soupeřům již předem přenecháváme "Raptora roku", "Zlatý tiket" a cenu "Fair play", v těch nemáme ambice, ty asi nemůžeme vyhrát. V "Kverulantovi" je již teď vysoká tlačenice,  v případě vítězství to bude o prsa, takový malý zázrak (ale zázraky se dějí). To samé platí o "Křišťálové píšťalce". Na plno bodovat chceme v "Catenaccio" a "Die Offensive" a samozřejmě v "Kanonýrovi", kde si představujeme 2 naše hráče na prvním místě se stejným počtem gólů, aspoň tak to budeme po taktické stránce hrát.

 

2) Jádro týmu víceméně zůstává pohromadě, jen jsme ze soupisky vymazali  fiktivní hráče, na které jsme brali dotace od svazu. Velkou a zatím jedinou posilou se jeví nákup Dava "Houmra" Fantiniho z amerického Springfieldu, který byl angažován na post brankářské jedničky, ale zatím vzal do ruky píšťalku, dokud neprovedeme totální řešení brankářské otázky, tedy dokud neuplyne 3měsíční výpovědní lhůta poloprofesionální smlouvy pana Vendy, která byla vypovězena na konci minulé sezóny, poté, co odmítl s Raptory oslavit úspěch a slavil s nějakými Havrany.Pánové manageri, hlaste se, je volný.  

Dále kádr opustil hráč Šperglini, který zakončil svou dlouholetou fotbalovou kariéru ziskem "double" a závěrečným přípitkem "Čupíta" s Paťákem Tóšou na baru. V budoucnu ho budete moci spatřit jen v exhibičních zápasech.

Na roční hostování do anglického klubu Royal Worcester odchází Tom Frákula Frenkos Meskaleros, mladší to z bratrů Frákulů, známých pověstnou "bodlovací" technikou, tedy kopací technikou alá bodlo.

Otazník visí nad Paťákem Tóšou, který má nůž na krku a pokud nebude na hřišti podávat odpovídající výkony, bude do třetího kola UL odejit. Kdy tenhle člověk dá gól?

Pokud by se někomu zdálo, že jsme koupili nového útočníka, tak vás musím vyvést z omylu. Jen jsme poslali našeho elitního střelce Jajdu Těpánka "Penalťáka" na prázdniny na sibiř "na dáču" a on se nám bohužel vrátil v takhle zbídačeném stavu.  

Jinak veleúspěšný manager Raptors "Míla Pakůň Kareš Kůreš" má nadále bezmeznou důvěru vedení. Na posily byla vyčleněna basa zelený, basa becherovky, 10 krabiček rumových pralinek a 2 sudy piva, takže očekáváme, že kádr bude vhodně doplněn.

 

3) Léto bylo na .... Šlo to píčou ke zdi !!!

 

4) Změny v UL vždy vítáme, jen debilní dvojí zahrávání autů nezkousneme. Takhle to hraje zřejmě Santos v brazilském pralese - doprav míč za kládu (rukou nebo nohou nebou čím chceš), tak tomu se prý říká fotbal. Budeme tohle nesmyslné pravidlo permanentně napadat jako sršáni na Radě managerů a také budeme lobovat u samotného nejvyššího. Pokud to nepomůže, čekejte sabotáže a teroristické útoky dnem i nocí.

Zpět

Vyhledávání

© Unio liga 2009 - 2014