III.

18.10.2010 12:50

Před zahájením bojů o Dračí pohár jsme položili managerům všech týmů UNIO ligy otázky, které Vám pomohou nahlédnout do kuchyně každého z nich.

S jakým cílem jdete do nové sezony podzim 2010 ?
Jakých změn doznal váš kádr během letní pauzy, popř., jaké posily jste přivítaly ???
Jaké vůbec bylo léto ve vašem týmu ????
Jak se těšíte na změny v UNIO lize ??? A co jim říkáte????

Štěpán Sýkora - 1.FC Barborka:

1) Do nové sezóny chceme vstoupit mnohem úspěšněji než do té minulé, chceme hrát lepší fotbal, na který se dá koukat a nebýt ostudou UNIO Ligu, která je jen k smíchu. S příchodem posil máme velké ambice, a proto bychom nově začínající sezónu chtěli hrát nejhůře na 5-6 místě, ale nepohrdli bychom ani prvním místem... xD

2) Změny do nové sezónu se týkaly především jen soupisky, kde jsme nutně potřebovali posílit, abychom mohli něco hrát, změny taktiky byly také na místě, ale vše se ukáže až v prvním zápase.

3) Náš tým se během léta scházel až neuvěřitelně lehce, ať už na hříšti, kde jsme se sehrávali a měli praxi, ale také v místních putykách, kde se muselo řešit vše ostatní. Snad jsme připraveni na vstup do nové sezóny.

4) Změny UNIO Ligu se nás dotknuly jen málo, nejvíce jsme rádi za zrušení pokutového kopu za 3 rohy, na druhou stranu se nám moc nelíbí herní systém 4+1 na zmenšeném hřišti, ale přesto se na start UL velmi těšíme a doufáme, že se brzy zvykneme.

 

Grande Lukas (el secretario) - FC Santos:

 1) Cílem brazilského týmu FC Santos je hrát v nadcházející sezoně UL klidný střed tabulky, v rozmezí 6-8 místa.

2) Během letní pauzy jsme zaznamenali rapidní nárůst nových zájemců o působení v našem tréninkovém kempu, kteří následně projevili zájem o působení v našem týmu. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli založit naší juniorku, do které přestoupili někteří naši hráči. Vedením juniorky jsme pověřili Milana Kozlera, s jehož vedením jsme zatím nadmíru spokojeni. Poté, co jsme uvolnili několik našich hráčů, museli jsme také ihned zaměřit na kvalitní doplnění týmu.

Jako první posila, která s námi podepsala „velmi“ lukrativní smlouvy na 14 let je Pavel Míka, známý především pod přezdívkou Didier Neggro Droga. Didier dokonale naplnil naše představy o kvalitním doplněním soupisky a do našeho týmu hned po prvním tréninku dokonale zapadl. Jedinou naší starostí je jeho zdravotní stav. Doufáme, že již v prvním kole bude přítomen v základní sestavě Santosu

Další „neznámou“ posilou je horkokrevný brazilec, trpící hvězdnými manýry (bojkotuje naše tréninky, prý mu stačí hrát pouze zápasy) Jan Kukla, přezdívaný Toníček Robinho. Tohoto hráče do našeho týmu bez předchozích talentových zkoušek protlačil náš manager Mikinho. Všichni naši hráči Toníčka Robinha uvidí v akci poprvé (alespoň doufáme) v prvním kole UL. Vzhledem ke „schopnostem“ našeho managera jsme na druhou posilu Santosu velmi zvědaví.

3) Letní přestávka našeho týmu byla vyplněna dřinou, potem a krví. Společně s naší Juniorkou (až na manažera Mikinha, který byl zraněn a půl roku simuloval) jsme se celé léto důkladně připravovali na ostré zápasy v UL. Odehráli jsme 2 přípravné zápasy s týmy 1. FC Barborka a Akademicou Kiši,Viši,Liši,Piši,Miši – něv.

4) Co se týče změn v UL, jsme s nimi celkem spokojeni. Jen nevíme co čekat od nového rozestavení 4+1, proto je také naším cílem skromný střed tabulky.

Na závěr jen dodáme, že se již nemůžeme dočkat zahájení nového ročníku UL. Naši hráči i hráči naší Juniorky jsou hladoví po ostrých zápasech. Hráči Santosu také chystají masivní fanouškovskou podporu na zápasy našich Juniorů.

Petr Kiška Šikl( Péťa šikl z úřadu) - Academica Kišiněv

1) Do sezony podzim 2010 jde tým Academici Kišiněv s cílem neobsadit poslední místo v celkovém pořadí a hlavně potrápit týmy velké 4 (Raptors, PodboBulls, Ručičky a Gladiátory), tentokrát snad i kvalitnější hrou.

2) Přes letní přestávku byl kádr týmu Academica Kišiněv, troufám si říci, posílen o dva kvalitní hráče. Do útoku se nám podařilo získat na přestup Jakuba Kubu Zajka z konkurenčního Zimbru Kišiněv, do obranných řad pak zatím jen na půlroční hostování Michala Baldise Baldu z MFK Rumburk.

3) Letní přestávka byla hodně náročná, hlavně pro managera týmu. S vybranými jednotlivci proběhlo velmi kvalitní soustředění. Nejprve v jihočeské vesničce Lipno nad Vltavou, pak v západočeském Chebu ("šukací karavan" pozn.redakce) a nakonec v malebné jihomoravské vesničce Březí u Mikulova.

4) Myslím si, že schválené změny po zkušenostech z prvního a druhého ročníku UL byly už nutné pro kvalitnější a férovější hru. Změny se nám zamlouvají a osobně budu jen rád, když vydrží alespoň celý podzim 2010 !!!

Zpět

Vyhledávání

© Unio liga 2009 - 2014