I.

18.10.2010 12:51

Před zahájením bojů o Dračí pohár jsme položili managerům všech týmů UNIO ligy otázky, které Vám pomohou nahlédnout do kuchyně každého z nich.

S jakým cílem jdete do nové sezony podzim 2010 ?
Jakých změn doznal váš kádr během letní pauzy, popř., jaké posily jste přivítaly ???
Jaké vůbec bylo léto ve vašem týmu ????
Jak se těšíte na změny v UNIO lize ??? A co jim říkáte????

Jirka Fíša Fišer - PodboBulls :

1) Náš cíl do nové sezony je hrát atraktivní fotbal a hlavně po dvou letech "nadvlády" Raptorů se pokusit konečně soutěž vyhrát!

2) Náš kádr zůstal beze změn, pouze Jarda "Kulich" Lefner se z pozice hráče (špatného, ale hráče) posouvá na pozici maséra. Kde nás nejvíce
tlačí bota je na místě brankáře, usilovali jsme proto o Václava Bláhu, který je však smluvně vázán u konkurenčních Raptorů.

3) Léto v našem týmu probíhalo smíšeně. Někteří naši hráči se stáhli do ústraní a vůbec nekomunikovali s okolím jak např. Karel
"Kosťa" Konstantinovič, jiní zase pendlovali mezi dvěma týmy jako pinpongový míček, viz. Jirka "Vlčák" Volf. A jak jsem již výše
zmiňoval Jarda Lefner absolvoval čtyřdenní masérský kurz v Černoci na ranči. Náš tým je zkušený a tak se každý připravoval individuálně dle svých možností. Všeobecně však mohu říci, že náš tým je dobře připraven na nově začínající sezonu a jsme všichni hladoví po úspěchu.

4) Co se týká změn v UNIO lize... Čas až ukáže jestli byly k dobrému či naopak. Pokud soutěž vyhrajeme budu trvat na jejich zachování.
Ale myslím si, že snížení počtu hráčů o jednoho zatraktivní hru, mělo by padat více branek. A zrušení pravidla 3 rohy - penalta,
určitě ubyde spoustu dohadování a následných nervozních situací.

 

Karel Ručka Houška - Ručičky:

1) Chtěli bychom se umístit stejně jako minulý rok,popř.o jednu dvě příčky výše. Hlavní cíl je pro nás odehrát veškerá utkání se vztyčenou hlavou,důležité bude dodržování docházky,s kterou jsme měli minulou sezonu trochu problém a hlavně se musí změnit přístup klíčových hráčů.(Měli by přestat „chlastat“ každou sobotu aby byli v neděli v době zápasu ready).Na tom budu muset já jako manager zapracovat a naučit je „chlastat“ v pátek,v sobotu odpočívat a v neděli podávat ty nejlepší výkony na hřišti.

2) Co se týče nových posil,tak náš tým v létě žádnou novou posilu nezískal naopak dva hráči kvůli docházce byli vyloučeni a pro sezonu „podzim 2010“ nebudou na naší soupisce a do budoucna s nimi nepočítáme. Věříme že toto radikální řešení zaručí změny přístupu u ostatních hráčů.

3) Začátkem léta jsme odehrály dva přípravné turnaje,jeden se odehrál v Krásném dvoře a druhý v Nepomyšli. Turnaj v Krásném dvoře se povedl a my jsme vyhrály první místo. Nebyl tým který by nás porazil,nejtěžšími soupeři pro nás byli týmy z UNIO LIGY a to v semifinále CHEZA TEAM s kterou jsme remizovali 4:4 a postoupily jsme na penalty(gólman předvedl neuvěřitelné zákroky) a tým GLADIÁTOŘI které jsme porazili 4:3 a musím říct že šlo o to kdo měl větší štěstí nežli o to kdo byl lepší. Za zmínku stojí i to že náš útočník Zdeněk Pešek vyhrál krále střelců s počtem cca.22 branek. Na turnaji v Nepomyšli jsme nepostoupily mezi čtyři nejlepší. Samozřejmě musím zmínit i to že náš nejlepší střelec z prvního turnaje přišel v pět ráno z růže,přesto se nám ho podařilo vzbudit ale nebylo to vůbec platné. Spletl si fotbal s debatním kroužkem TELMY A VILMY a chtěl se jen hádat. A bylo jedno jestli se spoluhráči,protihráči,rozhodčím nebo diváky. Ale nebylo by fér vymlouvat se na jednoho hráče,každý den není posvícení a hlavním cílem je zúčastnit se a ne vyhrát. Jinak jsme zvolily přes léto individuální přístup k tréninkům a v prvním zápase s PODBOBULS se ukáže jestli jsme udělali dobře či nikoli.

4) Změny v Unio lize plně respektujeme,proti žádným neprotestujeme a doufáme že to Unio lize jen prospěje. Jsme spokojeni že se odbouralo pravidlo 3rohy = penalta,myslíme si že se změní princip hry a ubude zbytečných hádek(Jak mezi hráči tak mezi hráči a rozhodčím). Jinak se už maximálně těšíme na začátek a na to že si zahrajeme fotbal a že se pobavíme!!!  Protože "hlavně se dobře bavit"  je motto celého projektu.

Zpět

Vyhledávání

© Unio liga 2009 - 2014