4.kolo

03.10.2010 20:41

Raptors - Academica, 10:00

Raptoři v minulém kole doslova urvali vítězství nad Powou a to tím nejtěsnějším rozdílem 1:0. Střelecký prach zvlhl nejen dvojnásobnému nejlepšímu kanonýrovi UL Jajdovi Těoánkovi, ale i všem ostatním Raptorům. Raptoři mají stále velkou marodku a kdo ví v jakém složení vůbec budou moci nastoupit ??? Academika sice nemá co ztratit, ale po kolapsu v minulém kole s velkohubým Santosem se jí moc velké šance nedávají. Přesto může jen a jen překvapit. Ostatně klub vydal oficiální předzápasové vyjádření rukou a perem Kuby Mačeje......

Po volném kole se vstup týmu Academica Kišiněv nepovedl a prohrál s týmem FC Santos 3:7. Branky za náš tým vstřelili Balda a 2x Martin Parpel. V dalším kole náš tým čekají Raptoři, jeden z největších favoritů celé UL. V psoledním době se mluví o problémech v týmu Raptorů, ale to nijak nesnižuje kvalitu tohoto celku. Tudíž cílem Academiky bude co nejvíce tento tým potrápit a pokusit se vybojovat alespoň nějaký ten bodík.

Ručičky - FC Powa, 10:40

Zajisté velkým "překvapením" této sezony je nulový bodový zisk Ručiček. Ani ve 3.kole se nepodařilo tomuto ambicióznímu týmu bodovat. Tentokrát podlehl rozjetým Gladiátorům v poměru 0:4. Co je příčinou tohoto zmaru neví ani sám manager týmu, Karel Houška. Těžký los, ztráta formy, nebo příliš velká očekávání.....Možná, že se jen Ručičky nedokázaly vyrovnat s rolí favorita a po dobrých výsledcích v letním přípravném období, přišel nečekaný pád na zem.....snadnou úlohu nebudou mít ani v kole 4. Proti nim se postaví vždy ambiciózní FC Powa. Tým po úvodní blamáži s Academikou, vyprášil kožich Santosu a v minulém kole sehrál více než vyrovnanou partii s Raptory. Prohra 0:1, však týmu příliš nepomohla a je se 4 body v polovině tabulky. O to více budou "powáci"prahnout po bodech v zápase s Ručičkymi. Navíc jim mají co vracet za jarní vyřazení ve čtvrtfinále Poháru Šampiónů.

DrýmTým - Gladiátoři, 11:20

Zázrak a doslova snová senzace v podobě vítězství DrýmTýmu nad Chezou, se těžko může opakovat hned 2 x po sobě. NotaBeny, když dalším soupeřem DrýmTýmu, budou rozjetí Gladiátoři. Ti mají nakročeno k titulu jako nikdy předtím a z tábora už sílý hlasy, že letos to konečně vyjde !!! Vzpoura Gladiátorů se šíří napříč UNIO ligou a uvidíme zda-li dojdou až na vrchol a dobudou "Řím". Snílci by měli být v této cestě jen pramalou překážkou. Ale 3 body v kapse ještě nemají.

Grafo Liběšovice - Cheza, 12:00

Nováček soutěže předvedl v obou svých zápasech, že fotbal hrát rozhodně umí. Ovšem na krásu se nehraje ani v UNIO lize a tak, mají liběšovičtí po neštastném utkání s Barborkou a po vyrovnaném a pěkném zápase s Býky, stále jen velkou svítící nulu na kontě. Co naplat, že byli po většinu zápasu lepší než Barborka, co naplat, že byli PodboBulls více než vyrovnaným soupeřem, dlouho dokonce vedli, když po konečném hvizdu odcházeli pokaždé poraženi. Nyní je čeká nevyzpytatelná sinusoidní cheza. její výkony jsou jak na houpačce a "vrcholem" byla ostudná porážka v minulém kole od dalšího nováčka DrýmTýmu. Těžko může někdo odhadnout jak může tento zápas dopadnout. Klobouk dolu před sázkaři, toto je vskutku sázkový oříšek.

 

1.FC Barborka - PodboBulls, 12:40

Překvapení této sezony, tým 1.FC Barborka, a nadupaní PodboBulls. To je "malé finále" na konec nedělního programu. Šlágr kola nabídne jistě zajímavou konfrontaci mládí a fotbalové vyzrálosti. Oba týmy dosud neztratily ani bod a pochybuji, že tomu bude tak i na konci kola 4. Remiza se zajisté nekoná. Oba týmy hrají spíše útočně a tak se máme na co těšit. Zhynou naděje Barborky pod kopyty Býků ???? Nebo dál potrvá "malý zázrak" 1.FC ???  

Zpět

Vyhledávání

© Unio liga 2009 - 2014