3.kolo

26.09.2010 14:29

3.kolo nám přináší několik velice konfrontačních duelů a velice zajímavých soubojů, ať už pro sázkaře, či běžné fans. Po kole minulém vyvstalo několik otázek mnohdy až nečekaných, na které nám právě zápasy 3.kola najdou již tuto neděli odpověď.

PodboBulls - Grafo Liběšovice

Rozjeté Bulls se pokusí zastavit nováček soutěže ambiciózní tým okolo Karla Tesiho Tesaře. Liběšovickým nevyšel vstup do UL, když v jejich historicky 1. utkání naší soutěže, podlehli Barborce 1:3. Ke cti jim slouží, že rozhodně nebyli horším týmem, ale nováčkovská daň si vybrala své....tentokrát proti nim ale nastoupí výkvět toho nejlepšího čím UL disponuje a to, na Dračí Pohár zuby si brousící, Býky. Manager Fíša jest nadmíru spokojen s dosavadním učinkováním a s útokem na titul se netají. Před sezonou se zdálo, že gólmanská pata je definitivně vyřešena angažováním, v Cheze nepotřebného Pišty Black Pejdy Peška, ale záhy se ukázalo, proč se s tímto jinak kvalitním golmanem rozloučili i v tak "promiskuitně docházkovém" týmu jakým je Cheza. Do brány ho dostanou patrně jen v řetězech. Zda-li se to podaří se můžeme přesvědčit sami. Utkání začíná v 10:00.

Cheza - DrýmTým 

Tak trochu jako den a noc působí tým Cheza po celé své účinkování v UL. Co je však zaručeno na 100%, určitě se nebudete nudit. Bohužel mnohdy pěkné fotbalové momenty střídají cirkusová vystoupení a estrádní kousky. Cheza má po 2 zápasech 3 body a v tomto kole přijatelného soupeře. Ovšem "snový nováček", tým DrýmTýmu, jistě nedá kůži lacino, notaBeny když je stále bez bodu a jednou to už snad přijít musí. A proč ne právě teď ??? Tým okolo Pavla Benyho Beneše sice neměl moc šancí v minulém kole proti PodboBulls, ovšem vůlí a bojovností se může rovnat všem soupeřům. Nadšením  dokonce mnohé  převyšuje. A všichni přece ví, že Cheza ráda bohatým bere a chudým rozdává. Navíc nikdo nikdy předem neví, v jakém složení, v jaké náladě a jak moc střízlivá vlastně Cheza bude. Neděle 10:40.

Gladiátoři - Ručičky

Na opačných koncích tabulky se nacházejí tito tradiční soupeři "z jedné líhně". "Candy derby" jak se vzájemný duel obou soupeřů nazývá bude jistě i v tomto ročníku UL velmi pikantní. A jak je již tradicí, nejen v UL, favorit derby nevyhrává. Gladiátoři v minulém kole vůbec 1. ve své historii a v historii UL, porazili Raptory, jsou na špici spolu s PodboBulls a mají sezonu rozehranou jako nikdy před tím. O titulu sice nikdo nahlas nemluvil, ale proč by to nemohlo vyjít právě teď na podzim ??? V cestě na vrchol jim však stojí další překážka. A to ne ledajaká. Ručičky před sezonou otevřeně mluvili o útoku na přední příčky. Lepšící se tým měl vynikající výsledky v přípravném letním období a odbborníci jej řadili dokonce mezi kandidáty na zisk Dračího poháru. Bohužel tým, ne svou vlastní vinou, nesplnil očekávání a prohrál jak v 1., tak i ve 2.kole. Ručičky tím prakticky ztratily šanci na titul. Co však jistě neztratily je odhodlání a chuť všem ukázat, že dobrý fotbal hrát umějí a právě Ručičky můžou pořadím celé UNIO ligy ještě zamíchat. Přesvědčit se o tom mohou hned tuto neděli Gladiátoři, v 11:20.

FC Powa - Raptors

Raptoři v minulém kole prohráli teprve 2. zápas ve svém učinkování v UNIO lize. Po jasném vítězství nad Chezou v kole 1., přišla pro někoho nečekaná porážka od Gladiátorů. Notně kompikující obhajobu Dračího poháru. Zraněními zdecimovaný tým (Kaň-zlomená žebra, měsíc mimo, Plíšek-kotník, hraje pod sedativy, Šperglíni-sval+ztráta motivace,ukončení kariéry, Frák-astma, lenost,je poloviční,pouze údržba, Frák2-už je v anglii a jetě tam není, pryč ze soupisky, Jajda-vyschl střelecký prach, shodil 15kg, bez síly, Kočkopes Rázi-rozbitá převodovka,jede jen na 2, Tóša- ne a ne naskočit, patrně "přechlastaný motor") je zase o rok starší, k tomu ztráta formy klíčových osobností a nejistý gólman, to jsou hlavní faktory proč mají Raptoři historicky nejhorší vstup do sezony. Ve 3.kole se jim o body nebude bojovat snadno. Proti nim se postaví vždy ambicózní FC Powa. Ta je oproti Raptorů na koni a může jen získat. Psychická výhoda po minulém kole je na straně Powy. V minulém kole rozdrtila rivaly ze Santosu 7:4 a vrátila jejich ambice zpět do pralesa. Jestli se z toho pralesa vyřítí krvelační, nebo zas jen býložravý Raptoři se přijďte přesvědčit sami v pravé poledne.

Academica Kišiněv - FC Santos

Nekonečně dlouhé debaty, propracované do nejmenších detailů, ve kterých jsou rozebrány všechny možné, i nemožné, situace, které mohou, i nemohou, nastat. To je tradiční společná technicko-taktická příprava týmů Santosu a DrýmTýmu. Na státem placeném školení trenérů, funkcionářů, bafuňářů, hráčů, celebrit, hochštaplérů a jiných individuí,se připravují na zápasy UNIO ligy ve společném kempu. LaGrandeLukas, MikiMukMiki a Beny BenítoFloro, kují taktické plány, které mají oba týmy nejlepší a nejdetailnější, nejpropracovanější a nejúčinější ze všech týmů UNIO ligy. Zlí jazykové tvrdí, že také jako jediní (ze všech týmů UNIO ligy). Druzí dodávají, že hlavně zbytečně. Tyto přípravy , které nemají daleko do strategických plánů armád NATO a dosahují snad až k výšinám vědeckých studií. Bohužel, účinky jsou, zatím, pro oba týmy nulové. Jak Santos, tak DrýmTým se navzdory propracovaně rozebírané taktice nacházejí u dna tabulky s velkou nulou, místo bodového zisku. naproti tomu Academica na to jde se studentskou "rozvahou", buď jak buď, nějak to dopadne, připomínající studenta, který má i po propadnutí termínu zkoušky, vypsaný ještě děkanský termín. Tyto dva naprosto odlišné "postoje" se střetnou v neděli ve 12:40.

 

Zpět

Vyhledávání

© Unio liga 2009 - 2014