2. kolo

19.09.2010 10:00

Již tuto neděli budou mít diváci možnost v zápase 2. kola UL vidět i druhého nováčka a SK GRAFO Liběšovice a spatřit tak úplnou plejádu týmů hrající letošní podzimní sezonu UL. Program 2. kola nám vůbec přináší několik pikantních a libofotbal slibujích duelů. Přesvěčte se sami.

NA OSTŘÍ NOŽE 

FC Santos - FC Powa - na jaře se oba týmy dostaly do čtvrtfinále Poháru Šampiónů, oba tam také skončily. Zatím co pro Santos byla už účast v play-off úspěchem, powáci mysleli výše a čtvrtfinálové stop brali jako neúspěch. Po úvodním kole, zdá se, se karta pomalu obrací a FC Powa po předvedeném výkonu v zápase s Academikou, kde nebyla rozhodně lepším týmem a se štestím urvala alespoň bod, nepatří mezi favorita ani v tomto zápase. FC Santos zle zatápěl ambiciózním Gladiátorům a při troše "strakovského štestíčka", s větší dávkou klidu a hlavně umu v zakončování, nemusel odcházet s prázdnou. Předvedená hra je přesto pasuje do role mírných favoritů toho duelu, který bude jistě velice zajímavý a pikantní zároveň. Neděle 10:00.

SLADKÁ POMSTA, NEBO PRODLOUŽENÍ SERIE ???

Raptors - Gladiátoři - Gladiátoři to letos na podzim myslí s útokem na titul vážně. Opět. Věří, že letos na podzim přišel jejich čas. Konečně. Velice ambiciózní tým, předvádějící kvalitní fotbal s atraktivními prvky, s rychlým přechodem do útoku, chovající ve svém středu jeden velký klenot v podobě Fandy Kováče, v této sezoně navíc, zdá se, objevil střelce jak se patří. Honza Rubek zaznamenal v úvodním kole hattrick a usadil se na trůnu pro kanonýra sezony. Ovšem herně to přece jen trochu skřípalo a soupeř, FC Santos, si vytvořil kvantum šancí, které jak jsme již psali výše, nedokázal proměnit. To se ovšem Gladiátorům v minulých latech nestávalo. V tomto zápase ovšem prahnou po pomstě za semifinále Poháru Šampiónů a nejen za to. Vždyť v historii UL ještě s Raptory neuhráli ani bod... Možná je na čase to změnit. Začátek zápasu je stanoven na 10:40.

KDO "URVE" PRVNÍ BODY ???

Ručičky - Cheza - další zajímavý zápas. Ručičky letos myslí hodně vysoko a posílená Cheza snad už vyřešila definitvině docházkovou politiku ve svém týmu. V 1.kole však oba týmy vyšly bodově naprázdno. Ručičky nestačily na PodboBulls a Cheza podlehla ( jak velí tradice) Raptorům. Ručičky však dostály své pověsti těžkého soupeře. Cheza naproti tomu, jak dobře vypadala před zápasem o to větší bylo zklamání z jejich výkonu po zápase. Ovšem každý zápas je jiný a uvidíme komu vydrží forma a kdo naopak zůstane "pod dekou" mizérie. Oba týmy nás mohou přesvědčit již tuto neděli od 11:20.

BUDOU SNY ROZCUPOVÁNY POD KOPYTY BÝKů ???

DrýmTým - PodboBulls - Sázkaři mají jasno a i přes nadnesená prohlášení z tábora okolí santosu, nebudou mít Bulls příliš mnoho práce, připsat si po tomto zápase další 3 body v cestě za vysněným titulem. Málokdo čeká nějaké klopýtnutí zrovna s nováčkem soutěže. Ale ..... Ne ani v nejtajnějším snu se mi nezdálo o tom, že by Bulls ztratili s DrýmTýmem. Kdo čeká debakl a střelecké hody ať dorazí do UNIO areny přesně v poledne.

TAJEMNÝ HRAD V LIBĚŠOVICÍCH v. PŘEKVAPENÍ 1.KOLA

GRAFO Liběšovice - 1.FC Barborka - osobně jsem velice zvědav na mlhou a tajemstvím opředený tým, několikanásobné šampióny vesnické ligy, od letošní sezony nováčka naší UNIO Ligy, SK GRAFO Liběšovice. Tým okolo managera, maséra, ředitele, majitele a hráče v jedné osobě, Karla krkovičky Tesila Tesaře je velkou neznámou a podle slov zmíněného Tesiho, chce všem pořádně zamotat nejen hlavu, ale i pořadí celé UL. Přestože se těšíme na slibované oživení naší soutěže, červíček pochybností jménem "harybundus a alkoholici" se nenápadně dere na povrch. ale nesuďme dne před večerem. Soupeřem Liběšovickým bude příjemné překvapení 1.kola tým 1.FC Barborka. V úvodním kole vyprovodili dalšího nováčka, DrýmTým, 5:1. Jeho nadšení a slušnou fyzickou kondici, zlomili fotbalovostí a individuálními schopnostmi. Uvidíme zda-li to bude stačit i na tajemné SK GRAFO. Neděle ve 12:40.

Zpět

Vyhledávání

© Unio liga 2009 - 2014